Beton polieren Lummen

Beton polieren Lummen

Een betonvloer krijgt het soms hard te verduren. Ben je op zoek naar een manier om je betonvloer kwalitatief af te werken en de levensduur te verlengen? Dan is een gepolierde betonvloer misschien we iets voor jou! Een gepolierde betonvloer biedt heel wat voordelen ten opzichte van een gewone betonvloer.

Beton polieren Lummen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De grootste argumenten om je betonvloer te laten polieren zijn duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Na het polijsten krijgt de vloer een zeer onderhoudsvriendelijk karakter. Dit zorgt ervoor dat deze gemakkelijker is om te poetsen. De vloer wordt opgeschuurd en de naden worden weggewerkt waardoor er zich geen vuil kan ophopen tussen de voegenEen ongepolierde betonvloer kan steeds blijven afgeven. 

Daarnaast kunnen er geen stoffen doordringen in het oppervlak van de betonvloer. Dit komt de duurzaamheid van de vloer ten goede, zeker in de industriële- of bouwsector. Na het polijsten kan de vloer tot 30% sterker en duurzamer worden. Heftrucks en karren zullen dus minder snel sporen achterlaten op een gepolierde betonvloer.  

Bij Betonwerken Martens kan je terecht om allerlei soorten betonvloeren te laten polieren. Van zwembadvloeren tot kelders, carports en industriële vloeren. Wij helpen je graag verder om jouw betonvloer naar een hoger niveau te tillen. We komen ter plaatse langs om alle op te meten en te bespreken wat er gedaan moet worden. 

Polieren van beton Lummen

Enkele realisaties

Polieren van beton Lummen

Beton polieren Lummen

Wilt u meer weten over het polieren van beton?

Kom in contact met ons!

 

Patrick Martens

[caldera_form id="CF5f0dbba51846d"]